Fotokonst

Välkommen till mitt galleri med fotokonst som jag erbjuder till försäljning!

Här kan ni ta del av utskrifter och tavlor. Vissa av fotografierna erbjuder jag som utskrifter på konstpapper i begränsad upplaga, vilket också framkommer när jag signerar dem. Canvastavlorna är färdiga att hänga upp på väggen. Vid köp av en konstutskrift kan ni köpa till inramning. Längst ner i galleriet nedan visar jag tavlor som är färdiga och finns att köpa för snabb leverans. En del av dem finns att beskåda i galleriet på Saxnäsgården.

Ni är välkommen att beställa genom mail, info@magnusstrom.se, eller telefon, 070-588 34 44!

Klicka här för information om utskriftsmedia.

Klicka här för information och priser vad gäller inramning av utskrift.

Klicka här för information om priser m.m. för canvastavlor och utskrifter.

Klicka här för att se ett urval tavlor som jag gjort genom åren, både canvastavlor och min egna snickrade träramar som jag erbjuder till konstutskrifter.