Inramning

MStromInramningJag snickrar egna träramar som jag ramar in mina utskrifter med. De kan variera lite i utseende, bredd och färg . Vid en beställning stämmer vi av varandra efter era önskemål innan jag snickrar och betsar ramarna. Tillsammans med en syrafri passepartout, mellanlägg och tejp ger det en inramning med en lång arkivbeständighet. Därtill gulnar inte passerpartouten med tiden, vilket det gör med en passepartout som innehåller syra och blekmedel.

Signering sker på papperet vid sidan, under bilden eller efter önskemål. När jag förseglat tavlan skriver jag också en kort information på bakstycket med information om vilket papper som används, datum när utskriften gjordes och information om fotografiet.

 

Prisexempel. Inkluderar snickrad träram med färg och form efter överenskommelse, syrafri passpartout och mellanlägg, bakstycke och vanligt glas. Reflexfritt glas mot ett pristillägg. Pris för utskrift tillkommer. Alla priser är inklusive moms. Fler storlekar kommer att tillkomma framöver.

 

A3 stl utskrift: 1 200 kr. Reflexfritt glas + 120 kr.

Tavla, komplett inramning med konstutskrift, ej begränsad upplaga: 1 800 kr.

 

A2 stl utskrift: 1 400 kr. Reflexfritt glas + 150 kr.

Tavla, komplett inramning med konstutskrift, ej begränsad upplaga: 2 300 kr.

 

A1 stl utskrift: 1 800 kr. Reflexfritt glas + 200 kr.

Tavla, komplett inramning med konstutskrift, ej begränsad upplaga: 3 200 kr.

 

55 x 55 cm utskrift: 1 650 kr. Reflexfritt glas + 170 kr.

Tavla, komplett inramning med konstutskrift, ej begränsad upplaga: 2 600 kr.

 

Övriga storlekar tillverkas mot förfrågan varvid prisuppgift delges.

 

Bredden på Passepartouten är vanligtvis mellan 13 och 15 cm. Lägger jag också till måttet på träramens bredd blir tavlan stor i sin helhet. En tavla med en A2-utskrift är ett jättefint format som även passar i ett större rum.

Klicka här för att se fler exempel på tavlor, både canvas- och inramade tavlor, jag gjort. För att se ett urval av konstutskrifter som jag erbjuder till försäljning och inramning klicka här.

Välkommen med förfrågningar, funderingar eller önskemål.