Inramning

Jag snickrar egna träramar som jag ramar in mina utskrifter med. De kan variera lite i utseende, bredd och färg. Vid en beställning stämmer vi av varandra efter era önskemål innan jag snickrar och betsar ramarna. Tillsammans med en syrafri passepartout, mellanlägg och tejp ger det en inramning med en lång arkivbeständighet.

Signering sker på papperet under bilden. När jag förseglat tavlan skriver jag också en kort information på bakstycket med information om vilket papper som används, datum när utskriften gjordes och information om fotografiet.

Prisexempel. Inkluderar snickrad träram med färg och form efter överenskommelse, syrafri passepartout och mellanlägg, bakstycke och vanligt glas. Reflexfritt glas mot ett pristillägg. Pris för utskrift tillkommer. Alla priser är inklusive moms.

A3 stl utskrift: 1 200 kr. Reflexfritt glas + 120 kr.
A2 stl utskrift: 1 400 kr. Reflexfritt glas + 150 kr.
A1 stl utskrift: 1 800 kr. Reflexfritt glas + 200 kr.
55 x 55 cm utskrift: 1 650 kr. Reflexfritt glas + 170 kr.

Övriga storlekar tillverkas mot förfrågan varvid prisuppgift delges.

Bredden på Passepartouten är vanligtvis mellan 10 och 15 cm. Lägger jag också till måttet på träramens bredd blir tavlan stor i sin helhet. En tavla med en A2-utskrift är ett jättefint format som även passar i ett större rum.

Alla priser är inklusive moms.