Skanning & repro

200300126En ny sida på min hemsida är nu publicerad – ”Skanning och repro”. Jag har skannat en del till andra på förfrågan och tyckte att det var dags at erbjuda den tjänsten och övrig repro.

Analoga fotografier finns det gott om, både gamla och de som fotograferas idag. Ska negativet eller positivet till exempel förädlas till en konstutskrift behöver den både skannas och bildbehandlas. Jag har hållare för de vanliga mellanformatsstorlekarna, vanlig småbild samt småbild i panoramaformatet 24 x 65 mm. På den nya sidan finns prisuppgifter och övrig information. Det går till exempel att beställa en råskanning och göra bilbehandlingen och dammbortagningen själv eller beställa hela arbetet av mig.

Fotografiet. Sommarnatt i Kultsjödalen i panoramaformatet 24 x 65 mm på diafilm. Jag kommer inte ihåg om jag fotograferade med Hasselblad Xpan eller med Mamiya 7 II (panoramaadapter för småbildsfilm). Kanske har det inte så stor betydelse i sammanhanget. Det viktigaste är att ögonblicket från sommaren 2003 åter kommit i dager med hjälp av min Imaconskanner…

Lämna ett svar