God eftersmak

201100856I sommar var jag ute på fotouppdrag för Visit Sápmi i Jämtland.

På Nulltjärnsgården fick jag uppleva sommarens godaste måltid. Souvas, nybakat bröd, getmese och lingonaioli som huvudrätt. Kött, tunga och korv från ren som var saltat, lättrökt och torkat tillhörde också menyn. Trollkorven var en ny bekantskap för mig. Den är gjord av extra fet, kryddad köttfärs som lindas in i renens nätmage och därefter röks lätt. Korven skars i skivor och stektes sedan i renfeta över öppen eld.

Måltiden och vistelsen i kåtan är en dag som jag kommer att minnas…

4 Comments

  1. Jag skulle vilja säga att du fångar känsla och stämning snarare och förmedlar dem med klockrena kompositioner. De flesta bilder du tar fastnar man i, klickar tillbaka i webbläsaren och kollar ett par gånger till, då har man som fotograf lyckats tycker jag. Det är en ständig inspirationskälla att smita in på sidan din. 🙂

    • Tack Tomas!

      Era kommentarer värmer mitt fotohjärta.

      Roligt att mina bilder fångar mer än ögonblick…

      /Magnus

Lämna ett svar