Butiken öppnar

MStromButikenÄntligen.

Nu har jag bestämt nya priser för mina konstutskrifter och canvastavlor. Svårt, mycket svårt var det. Jag har velat lite fram och tillbaka.

Min nya skrivare har fler och större bläckpatroner vilket ger en lägre driftkostnad jämfört med min förra. Därför har jag gjort en prisjustering neråt. Jag vill också ha ett prisvärt alternativ i det fasta sortimentet. Därför erbjuder jag nu utskrifter  i A3 format för 450 kr på konstpapper fri från syra och blekmedel. Ett annat prisexempel är en fernissad canvastavla i den populära storleken 37 x 100 cm som nu kostar 1 500 kr inklusive moms. Det kommer också finnas utskrifter i begränsade upplagor till försäljning framöver.

Det går att beställa av mig via mail, telefon eller genom ett personligt möte. Det går också att köpa direkt via butiken här på min hemsida.

Bilden: Nya canvasutskrifter med nya motiv och tavlor som jag sålt, det nedre motivet väntar fortfarande på sin första ägare, under våren.

Panoramafotografiet på Marsfjällen håller jag nu på att färdigställa den fjärde canvastavlan i formatet 54 x 138 cm av. Därtill har motivet också förädlats till en fototapet i vinter.

Välkommen att surfa in i butiken. Fler fotografier kommer att fyllas på i butiksgalleriet framöver…

Lämna ett svar