Bära/förvara

_DSC0073F-stop Satori EXP

Rymlig. Skräddarsys med F-stops Interal Camera Units, ICU. Praktiska fickor, fack m.m. Utrustning kan spännas fast under, över och på sidorna av ryggsäcken. Mycket skön att bära och övrig friluftsutrustning får plats, något som jag saknat i tidigare ryggsäckar. En given favorit.

Tillbehör jag använder: Medium Shallow ICU, large Pro ICU, XL Pro ICU, large rain cover, Tripod Bag och large gatekeeper straps.

Klicka här för att gå till F-Stops hemsida.

 

Lowepro Flipside 400 AW

En mindre smidig kameraryggsäck. Rymlig även om den är begränsad för t ex större objektiv. Regnskydd, smarta lösningar, som att ryggsäckens öppnas från baksidan, och fack både på in och utsidan av ryggsäcken gör den användbar. Användes mer förr.

 

Lowepro Toploader Pro 75 AW

Mindre väska med axelsele och livrem som jag ofta använder. Tillräckligt stor för att rymma kamera och två objektiv – ett större och ett mindre. Bra med praktiska fack samt har regnskydd. Fungerar mycket bra när jag vill banta utrustningen. Kan montera en Lowepro Lens Case på väskan för att förvara ett extra objektiv om det behövs. Ett bra komplement till kameraryggsäckarna.

 

Lowepro Lens Case

Har flera av dessa i olika storlekar. Mycket användbara och går att använda enskilt. T ex att ta med ett extra objektiv i en vanlig friluftsryggsäck eller montera utanpå kameraryggsäck/väska.

Lämna ett svar