Vy i gråskala

201301959svJag fann några RAW-filer som jag inte gjort i ordning från min fjällvandring upp på Klöverfjället.

RAW-filen var överexponerad, och det var nog därför jag inte såg den vid första urvalet. Informationen i bilden fanns kvar och jag kunde få fram den i Camera Raw. Jag gjorde också en svartvit variant som jag visar här.

Berg eller fjäll. Ofta i skymnings- eller gryningsljus. Kan man få uppleva landskapet där varje höjd har sitt eget ljus. Ofta i samma färgskala och kanske finns det ett dis i luften. Det är stunder jag gillar att fotografera.

Denna vy är fotad från toppen av Klöverfjället västerut. När de mörka molnen skingrade sig…

2 Comments

    • Hej! Roligt att du gillar detta fotografi. Jag kan kolla upp fotografiet och återkoppla (kan ta ngn vecka) till dig vilken utskrift jag rekommenderar. Hur låter det?

Lämna ett svar