Scandinavian Photo Expo 2015

Expo-2015Under två dagar har jag haft förmånen att få prata fotografering tillsammans med Sony Nordics team på Scandinavian Photo Expo 2015 i Malmö.

Sonys teknik fångade mångas intresse och jag har fått ta del av andras erfarenheter och nyfikna frågor. Jag har fått många nya intryck med mig hem till fjällen och delgett andra min passion för mitt yrke. Jag har också tittat på intressanta föredrag och druckit många koppar kaffe med likasinnade.

Givetvis passade jag också på att titta på och testa teknik som jag själv var nyfiken på. Min nästa kamera, Sony A7 R II, väckte min fotoiver inför framtiden. Med adaptern Sony LA-EA3 fick till exempel Sony AF 70-200/2,8 G SSM II riktigt bra autofokusprestanda. Vilken dröm. Tänk att kunna använda kameran tillsammans med mina tele och tilt/shiftobjektiv samt kamerasystemets egna objektiv, med eller utan bildstabilisering. Jag ser björnar, storslagna fjällandskap och magiska flugfiskeäventyr i den elektroniska sökarbilden…

Ett stort tack till Sebastian, Johan och Hung på Sony Nordic, Scandinavian Photo Malmö med personal samt alla jag träffade under dagarna!

Inga biverkningar än av den låga höjden…

 

4 Comments

  1. Spännande, har varit sugen på en Sony A7 RII jag med men plånboken styrde över mig mot Panasonic istället. Måste nog komma upp ta den där kaffekoppen vid tillfälle och diskutera kameraprylar. 🙂

    • Det är klart du ska komma upp och dricka kaffe Tomas! Innan påtåren hinner du testa lite kameraprylar…

Lämna ett svar