Om

Passionen för fotografi har jag haft länge. År 2000 startade jag mitt egna företag som jag förädlat sedan dess. Idag säljer jag mina fotografier genom bildbyråer, skriver reportage, åtar mig uppdrag och skriver ut fotografier på diverse olika konstpapper. 

Just den konstnärliga ådran i min fotosjäl är något som jag brinner lite extra för. En tavla med ett eget förevigat ögonblick som hänger på väggen ger en inre harmoni och något att vila blicken på. Ofta kommer också historien om hur fotografiet blev till och också i dager.

Jag använder mig i huvudsak av fototeknik från Sony. Två objektiv med tilt/shift finns också med i utrustningen. Analogt fotograferar jag gärna med mellanformatskameran Mamiya 7 II. Panoramadaptern till kameran är en favorit tillsammans med negativ färgfilm som jag skannar med en Imaconskanner. När jag arbetar med bildbehandling gör jag det med en kalibrerad bildskärm i en miljö som är anpassad för ändamålet. För utskrifter använder jag Epson storformatsskrivare tillsammans med mjukvaran/ripen Imageprint.

Hos mina samarbetspartners Scandinav Bildbyrå och Johnér Bildbyrå finns ett stort urval av mina fotografier till försäljning.

Kontakta gärna mig om ni är intresserad av mina tjänster eller fotokonst. Jag lämnar alltid en prisuppgift på en förfrågan och personlig kontakt är något jag uppskattar.

”Den allra högsta trivselfaktorn upplever jag vid en kristallklar öringström med flugspöet i handen och kameraryggsäcken på mina axlar…”

”Idag är jag lika nyfiken på ett digitalt fotografi som jag var när de framkallade analoga diafilmerna kom tillbaka med posten!”

Kommentera