Flugbindning med Keith

Nyligen köpte jag min första vinyl på 20. Eller det är nog snarare 30 år sedan. Sist.

Musikinvesteringen snurrade igår kväll på skivtallriken. ”Crosseyed Heart”, Keith Richards soloalbum från 2015.

Och jag band flugor. Black Muddler för. Augustinatten…

 

 

This entry was posted in Flugfiske and tagged , .

2 Comments

  1. Jesse 22 augusti, 2018 at 21:52 #

    Gillar skivvalet. Får man anta att drycken var JD?

    • Magnus Ström 27 augusti, 2018 at 08:31 #

      He he, enligt myten är det en dryck han gillade! Själv så blev jag bara berusad av musiken när jag band flugorna. Och flugfiskedrömmar… Ljudet från LP:n som kommer ut ur Flythasses gamla B & W-högtalare är underbart. Jag såg en dokumentär om Keith och såg hans musikglädje och blev nyfiken på skivan. Nu är det en favorit!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*